Menu

Vacature: Junior Adviseur Diversiteit & Inclusie en PSO (aantal uren in overleg)

06-10-2022

Wie zijn wij?

Wij zijn EnergieQ en All-Inclusion. Wij geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet.

Onze dienstverlening is daarom gericht op inclusief ondernemerschap, diverse re-integratie-, ontwikkel & loopbaandiensten, recruitment en detachering. Hiertoe werken we samen met zowel landelijke als regionale bedrijven.

Voor uitbreiding van ons interne team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die net zoals wij hart heeft voor mens en werk. De uitbreiding zoeken wij specifiek voor het adviseren en begeleiden van bedrijven en organisaties bij duurzaam inclusief ondernemen, speciaal gericht op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of arbeidsbeperking. We helpen bedrijven bij hun PSO-certificering, een keurmerk voor aantoonbaar sociaal en inclusief ondernemerschap. EnergieQ is PSO trede 3/30+ gecertificeerd.

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega met passie voor diversiteit, inclusie en sociaal ondernemen. Ons doel is om vanuit deze rol nog meer impact te maken met onze dienstverlening in de maatschappij. We hebben de ambitie ons steentje bij te dragen aan een samenleving waarin bedrijven en organisaties een waardevolle invulling geven aan hun sociale beleid en meer mensen met een beperking en/of arbeidsuitdaging aannemen.

In deze ambassadeursrol bezoek je bedrijven om hen hierbij te motiveren én adviseren op het gebied van sociaal werkgeverschap en PSO-certificering. Je begeleidt de klant door het gehele certificeringsproces en bij de eventuele vervolgstappen.

Wij zoeken hiervoor een communicatief persoon met een sociaal hart en HBO werk-/denkniveau (verkregen door opleiding of ervaring). Enige ervaring in een sales/buitendienstrol en/of binnen HR is mooi meegenomen.

Jij wordt enthousiast van sociaal en duurzaam ondernemen, en wilt graag actief bijdragen aan inclusie en diversiteit op de arbeidsmarkt. Je bent intrinsiek gemotiveerd op dit onderwerp en vooral actief, meedenkend en goed in procesbegeleiding. Je hebt inzicht in organisatiestructuren en bedrijfsprocessen, en kunt je HR-kennis en eventuele ervaring toepassen. Als persoon ben je positief ingesteld, beschik je over organisatiebewustzijn en kun je denken vanuit kansen en mogelijkheden. Uiteraard zijn jouw Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden sterk.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan voor een flexibel aantal uren (in overleg) binnen een divers team van ervaren en betrokken professionals. Jouw werkgebied is heel Nederland. Werkdagen en uren zijn in overleg in te delen. We bieden ruimte om na de inleerperiode vanuit eigen expertise deze rol in te vullen. Deels thuiswerken op den duur is bespreekbaar.

Wij hebben binnen ons eigen team een actief diversiteitsbeleid. Daarom verwelkomen wij (ook) graag een nieuwe collega met een arbeidsuitdaging/beperking/afstand tot de arbeidsmarkt. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jou.

Wil je meer informatie?
Bel of mail dan met Kirsten Lippens, Projectleider All-Inclusion.
T: 06-34 23 00 24
M: kirsten.lippens@all-inclusion.nl