Menu

Supertrots

31-05-2019

Help jij PWRI ook om de Gouden PensioenPro Award 2019 te winnen?

Namens Pensioenfonds Werk en (re)Integratie (PWRI) bezoek ik beursgenoteerde bedrijven om ze te informeren én te overtuigen van de nut en noodzaak van hun Insluitingsbeleid. PWRI belegt jaarlijks €100 miljoen in 50 beursgenoteerde ondernemingen. Door in gesprek te gaan met deze ondernemingen, verleiden we ze om serieus werk te maken van het creëren van duurzame banen voor mensen die moeilijk aan een baan komen.

Pensioenfonds Werk en (re)Integratie (PWRI) staat nu geheel onverwacht op de shortlist van PensioenPro voor de nominatie van beste Nederlandse pensioenfonds van 2019.

De jury zegt: ‘Geheel eigen vorm van engagement, waarbij specifiek wordt gekeken naar aspecten die van belang zijn voor de achterban van het pensioenfonds. De inclusiviteitsaanpak van PWRI is bijzonder en bewonderenswaardig: een ESG-oplossing in het directe belang van de deelnemers. Zo creëer je betrokkenheid, dicht bij de mensen waarvoor we het allemaal doen.’

Helpen jullie ons om beste pensioenfonds van het jaar te worden door voor 13 juni te stemmen en jullie netwerk op LinkedIn en social media te vragen ook voor PWRI te stemmen?

Om te stemmen: klik hier: HIER

Samen onderdeel van de Djopzz groep