Menu
Over ons

All-Inclusion: dé partner op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid

Vertel mij meer over inclusief ondernemen
Even voorstellen
Marianne van Schaik

Is de oprichter-eigenaar van All-Inclusion. Al haar hele werkzame leven stelt ze alles in het werk om organisaties en mensen in hun kracht te zetten. Ze deed dat onder andere als consulent bij de reïntegratie van jongeren, als manager opleiding & HR en als directeur reïntegratie en detachering.
Bedrijven waarmee zij werkt zijn onder andere
ABN Amro, Sportfondsen Nederland, State Street en PWRI (pensioenfonds Werk en (re)Integratie.

In 2018 richtte ze All-Inclusion op. Samen met collega’s en partners begeleidt ze organisaties die ieder mens een kans willen geven op een baan. Haar aanpak is te omschrijven als resultaatgericht, enthousiast en no-nonsense.

Meer informatie: LinkedIn profiel 

Kirsten Lippens

Sinds augustus 2020 werk ik bij All-Inclusion als PSO-adviseur en projectleider

All-Inclusion past als bedrijf bij mij, omdat ik 100 procent achter de gedachte sta dat iedereen, met of zonder beperking, een plek verdient in onze maatschappij. We kunnen vaak veel meer dan we zelf denken. Bedrijven weten, wat betreft inclusief ondernemen, vaak niet waar ze moeten beginnen. Ze vragen zich af of er binnen het bedrijf draagvlak is voor inclusief ondernemen en hoe en waar zij kunnen beginnen. Het is mijn doel om te laten zien dat ieder bedrijf, groot of klein, dit kan. Zo werken we samen toe naar een inclusief Nederland.

Meer informatie: LinkedIn profiel

Julia Harder

Vanaf 1 april 2023 ga ik van start bij All-Inclusion, waar ik aan de slag ga als junior projectleider. Met mijn positiviteit en doorzettingsvermogen wil ik mij inzetten voor bedrijven die een PSO-keurmerk willen aanvragen.

In mijn ontwikkeling tot HR-professional heeft inclusie en diversiteit altijd een belangrijke rol gespeeld. Ik geloof dat het áltijd van toegevoegde waarde is om mensen te betrekken bij je organisatie, voor wie het vinden van aansluiting niet vanzelfsprekend is. Dat draagt naar mijn idee bij aan een veilige werkomgeving, meer creativiteit en een grotere impact van de bedrijfsactiviteiten. All-Inclusion brengt dit gedachtegoed in praktijk en levert daarmee een bijzondere, waardevolle bijdrage aan de samenleving. Ik kijk ernaar uit om in gesprek te gaan over hoe inclusie en diversiteit een rol kan spelen binnen uw organisatie.

Meer informatie: LinkedIn profiel

Zo gaan we te werk

Een project begint vaak met de behoefte om inclusief te gaan ondernemen of meer een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Soms is er vraag naar instroom van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een organisatie wil voldoen aan wetgeving of aanbestedingseisen (Social Return).

Vanuit die vragen werkt All-Inclusion samen met u naar een HR-strategie en goede structuur. De overstap naar een volwaardig diversity & inclusion beleid is daarna een stuk gemakkelijker. Samen met uw organisatie en uw medewerkers gaan we op weg naar een strategische verandering die leidt tot meetbaar resultaat.

 • 1
  We beginnen bij het formuleren van een passende HR-strategie en structuur.
 • 2
  Vervolgens begeleiden we u richting een volwaardig diversity & inclusion-beleid.
 • 3
  Er vindt een strategische verandering plaats, waarvan de resultaten meetbaar zijn.

Kernwaarden

 • Samen op weg

  Ambities waarmaken betekent leren, ervaren, doen en borgen. Dat doen wij samen met u. All-Inclusion begeleidt, ondersteunt en geeft af en toe net dat extra duwtje in de rug dat nodig is op onze gezamenlijke weg naar inclusief ondernemen.
 • Transparant

  Duidelijke afspraken en geen verborgen agenda’s. All-Inclusion is er om u te helpen, niet om het proces over te nemen.
 • Verbinden

  Wij gaan een verbinding aan met uw organisatie, die gebaseerd is op vertrouwen en duurzaamheid. Geen vluchtige en snelle uitwerking van opdrachten, maar samen de gestelde doelen bereiken.
 • De klant centraal

  De missie, visie en (HR-)strategie van uw organisatie staan centraal. Dat is voor All-Inclusion het uitgangspunt bij alles wat wij doen.

Kennismaken?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 06-20900415
 • info@all-inclusion.nl

Samen onderdeel van de Djopzz groep