Menu

NOW regeling:
NL leert door

19-08-2020

Vraag je je al langer af of je op de juiste werkplek zit? Wil je je doorontwikkelen, maar weet je niet hoe? Met een loopbaanadvies via de subsidieregeling ‘NL leert door’ heb je nu de kans om dit uit te zoeken. Deze subsidie hoort bij de regeling NOW 2, maar iedere werknemer, werkzoekende of ondernemer kan hier gebruik van maken.

Wie kan er gebruik maken van de regeling NL leert door?

De regeling ‘NL leert door’ biedt zowel werkenden, werkzoekenden en werkgevers de mogelijkheid om ontwikkeladvies aan te vragen of scholing te volgen voor behoud van werk. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben: iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt kan vanaf 1 augustus een gratis ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs.

Tijdelijke Subsidie NL leert door- Ontwikkeladvies

Om mee te doen aan een ontwikkeltraject, hoeven deelnemers zich alleen aan te melden bij een loopbaanadviseur. De loopbaanadviseur registreert het traject, vraagt subsidie aan en handelt de administratie verder af.

Bij All-Inclusion geven we je graag vrijblijvend advies om samen het beste te kunnen halen uit deze vreemde tijd.

Samen onderdeel van de Djopzz groep