Menu

Keurmerk PSO: hét instrument voor inclusief ondernemen.

Plan adviesgesprek
Prestatieladder PSO

Wij werken nauw samen met PSO Nederland.

pso-ladder

De PSO, oftewel Prestatieladder Socialer Ondernemen, is een belangrijk instrument en kwaliteitskeurmerk van TNO als het gaat om inclusiviteit. Het maakt inzichtelijk in hoeverre organisaties sociaal ondernemen met betrekking tot mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien is dit keurmerk in steeds meer aanbestedingen onderdeel van het programma van eisen.

Ook bedrijven vragen in hun tenders steeds vaker om bewijslast van inclusief ondernemen in de vorm van het keurmerk PSO. All-Inclusion werkt veel met de PSO en biedt onder andere een nulmeting en PSO-advisering aan tot en met complete begeleiding van uw certificering.

PSO-advies

PSO-gecertificeerde organisaties dragen aantoonbaar bij aan een betere maatschappij. Dit wordt in toenemende mate gewaardeerd door klanten, stakeholders, opdrachtgevers, vakorganisaties, brancheverenigingen, medewerkers en investeerders. All-Inclusion heeft alle kennis en ervaring in huis om u professioneel te begeleiden op het gebied van PSO-advies. Of u nu behoort tot het mkb of een groot bedrijf met meerdere locaties in Nederland hebt: onze gecertificeerde PSO-adviseur biedt begeleiding die past bij uw bedrijf en uw wensen.

PSO-nulmeting

Tijdens een PSO-nulmeting onderzoeken we wat uw organisatie bewust en onbewust al doet. Misschien werken er al mensen uit de doelgroep in de organisatie. Wellicht passen leidinggevenden al functies aan. We voeren daarnaast gesprekken over draagvlak.

PSO-kennissessie

Tijdens een speciale kennissessie geven we uitleg over de PSO. We vertellen onder andere de voor- en nadelen. Ook geven we informatie over de stappen die een bedrijf kan zetten om PSO-gecertificeerd te worden.

Meer weten over het
keurmerk PSO?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  • 06-20900415
  • info@all-inclusion.nl

Samen onderdeel van de Djopzz groep