Menu

Zet uw bedrijf op
scherp met de inclusiviteitscheck

Plan adviesgesprek
Verbeterplan

Wilt u weten waar u staat op het gebied van inclusiviteit? Dat kan op ieder moment, vóór en nadat u bent begonnen met inclusief ondernemen. Heeft u al aanbestedingen met daarin een social return verplichting? Dan is de inclusiviteitscheck een goed middel.

U heeft veel werk verzet om inclusief te gaan ondernemen en om uw bedrijf misschien zelfs voor het keurmerk PSO te laten certificeren. Dan is het natuurlijk jammer als langzaam maar zeker de focus op inclusief ondernemen wegebt en uw bedrijf zelfs het risico loopt om het keurmerk PSO te verliezen. Met de jaarlijkse inclusiviteitscheck door All-Inclusion bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf weer op scherp wordt gezet.

VerbeterplanSamen met u checken wij wat goed gaat en wat beter kan. En als u dat wilt, helpen wij u bij het uitvoeren van het verbeterplan. Staat de audit voor de hercertificering PSO voor de deur? Onze inclusiviteitscheck helpt u bij de voorbereiding en om glansrijk door de audit te komen. All-Inclusion biedt deze jaarlijkse inclusiviteitscheck als abonnement aan.

Meer weten over de inclusiviteitscheck?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  • 06-20900415
  • info@all-inclusion.nl
Plan adviesgesprek

Samen onderdeel van de Djopzz groep