Menu

Geef die jongeren met een beperking een kans!

11-03-2020

https://www.parcspelderholt.nl/academie/

Met veel plezier kijk ik terug op mijn bezoek, afgelopen donderdag, aan Academie Spelderholt. De bevlogen manager legde mij het reilen en zeilen van de Academie uit. Jongeren met een verstandelijke beperking werken in een driejarig ontwikkeltraject aan hun zelfvertrouwen, zelfbeeld én aan hun beroepsvaardigheden. En dan maar hopen op een werkgever waaraan ze hun kennis en vaardigheden kunnen tonen! Jammer genoeg is dat laatste stuk het moeilijkste onderdeel van hun traject. Nog teveel jongeren lukt het niet om aan de slag te gaan. Daarom mijn oproep! Asito, Compass, Albron, Facilicom en nog vele anderen: deze jongeren werken graag, goed en zijn een verrijking voor jullie organisaties. Bel mij maar even. Misschien kunnen we met elkaar iets moois tot stand brengen.