Menu

Disclaimer

All-Inclusion besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. All-Inclusion is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de op deze website, of aan deze website gerelateerde nieuwsbrieven, aangeboden informatie, noch voor de schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen, onderbrekingen of fouten in het verstrekken van informatie of diensten door All-Inclusion, of door u aan All-Inclusion door middel van een website van All-Inclusion, of anderszins langs elektronische weg.

All-Inclusion aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens All-Inclusion via deze website of gerelateerde nieuwsbrieven. All-Inclusion aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Mocht u van mening zijn dat er ondanks alle zorgvuldigheid foto’s en/of teksten onrechtmatig zijn gepubliceerd, neemt u aanstoot aan welke inhoud dan ook, of heeft u een ander vraag of klacht, neem dan alstublieft contact op met All-Inclusion.

Samen onderdeel van de Djopzz groep